Het Eurofins Cyaantoxine Proficiency (of ring) Testprogramma's zijn opgezet om in te spelen op de toenemende vraag naar een analyse van de analysekwaliteit op het gebied van cyanotoxine analyse.

Eurofins Abraxis verzendt het testmaterialen zodat screening en analyse afzonderlijk kunnen worden uitgevoerd. Elk laboratorium test monsters volgens hun eigen testmethode (dwz HPLC, ELISA, PP2A, enz.) En stuurt de resultaten terug naar Eurofins Abraxis. Het eindproduct van het ringonderzoekprogramma is een duidelijk en uitgebreid rapport, waarin gegevens worden vastgelegd, geanalyseerd en statistisch geëvalueerd. Er worden ook analytische methoden vermeld.

De registratie van het recreatieve watervaardigheidsprogramma voor algentoxine is nu geopend. Registreer voor 12 juni 2020

https://abraxis.wufoo.com/forms/z13q5ssn00ali91/