Staat u aan de start van een monitoringsproject in oppervlaktewater of bent u reeds gestart, bekijk de mogelijkheden die wij bieden om snel te starten met watersensoring. Vanaf nu is het mogelijk om sensoren te huren.

Het investeren in gedegen en kwalitatief meetapparatuur is vaak een hele stap en behelst een tijdrovend traject. MicroLAN pikt steeds vaker signalen op uit de waterbranche, dat het tijdelijk beschikbaar hebben van meetapparatuur een uitkomst zou bieden. Daarom bieden we vanaf nu ook de mogelijkheid aan om kwalitatief zeer hoogwaardig apparatuur te huren voor bepaalde tijd.

Wilt u snel metingen doen in oppervlaktewateren en over de juiste sensoren beschikken of uw klant bedienen met goede sensoren? Maak dan gebruik voor onze huurmogelijkheden. Snelle levertijd en indien mogelijk ook extra opties, zoals het meten op locatie met een ‘handheld’ voor plug en play of de de mogelijkheid om de gehuurde sensor(s) rechtstreeks te koppelen aan een datalogger.

Onze specialist Rick kan u alles vertellen over de sensorapparatuur en de verhuurmogelijkheden. Mail Rick voor uw vragen en binnen een week weet u wat de mogelijkheden zijn. Rick is bereikbaar via verhuur@microlan.nl