Ontdek de toekomst van waterkwaliteitsmonitoring met microLAN op stand F141, gehost door Avallo, tijdens de Aqua Nederland Expo. Wij bieden digitaal inzicht in waterkwaliteit met innovatieve sensoren van Aqualabo voor pH, zuurstof, geleidbaarheid en troebelheid, naast de geavanceerde UV-Vis spectrofotometer van Trios.

Als primeur in Nederland hebben wij de unieke nat-chemische sensor van SouthWestSensor, die NH4, PO4, NO2 en NO3 kan meten.

Een andere innovatie is onze unieke, ultra kleine minisampler, die we inzetten met de meetpalen van Avallo om op het moment van verontreiniging een monster te nemen. Dit is verleden tijd in onze filosofie van validatie van digitaal inzicht in waterkwaliteit, waarbij we monsters nemen van het moment van verandering en de resultaten valideren via een gevalideerd laboratorium. In het kort: “event-based-sampling”.

Vanuit onze filosofie heeft microLAN twee diensten ontwikkeling de norm stellen voor industriële watermanagementoplossingen. Een daarvan is gericht op online E.coli-meting en het combineren van regen- en overstortdata om inzicht te krijgen in uw zwemwaterkwaliteit. Een voorbeeld hiervan is de BlueBox-installatie, de data-as-a-service leveranciers aan gemeenten en waterkwaliteitsbeheerders. De tweede service richt zich op het gebruik van sensoren en data om een ​​Waterbalans te maken in de voedingsindustrie, wat mogelijkheden biedt om water, energie en onmogelijk te besparen. wordt uw bedrijf niet alleen duurzamer door minder Door gebruik te maken van drink- of bodemwater, maar kunt u ook kosten besparen.

Kom langs en ontdek hoe wij uw waterbeheer transformeren met onze krachtige technologieën!

Onze sensoren zijn ook te vinden bij onze integratiepartners, Inter Act en Technische Alliantie: