20 jaar geleden was de eerste dag dat ik microLAN bv begon en het was (bijna) altijd leuk! We hebben geweldige dingen gedaan, zoals de ontwikkeling van de TOXcontrol als de eerste online toxiciteitsmonitor die gebruik maakt van lichtgevende bacteriën, waarvan er nu meer dan 500 over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Vervolgens hebben we van het monitoren van chemische verontreinigingen de eerste online ecoli-monitor toegevoegd die we samen met het Aqualabo-team over de hele wereld verkopen. Met grote dank aan Xavier BroisJérôme LEGEAISeverine Goulette en Frédéric Bellouard we ondersteunen nu het internationale verkoopteam Yoann FournierGuillaume ReantXinlu CHENTristan CoubèresSowrabh Kamtikar en Jan ROGER.

Het kan vandaag niet beter om mijn kennis van E.coli monitoring over te dragen aan nieuwe Europese distributeurs zoals Miguel Nardulli LFlavio BordoniStephan AanbiedingPeter Witherden, Tommy Jansson en Johannes Lundin van KZ Handels AS, Pavol Beutelschmidt van ECM ECO Monitoring, as. Met de steun van Alireza AmirgolJesse SmitRik AppelsInge Speekenbrink en Britt van Boxtel, via Aqualabo kunnen zij het succes van de bactcontrol vergroten. Bedankt allemaal, nu op naar nieuwe dingen met betrekking tot AI en data-analyse (meer nieuws volgt binnenkort).