Van 30 oktober tot en met 3 november kunt u microLAN bezoeken op het AIWW (Amsterdam International Water Week) congres.

Amsterdam International Water Week is een one-stop-shop voor inspiratie, inzichten, showcases en nieuwe verbindingen. AIWW biedt verschillende evenementen: een tweedaags conferentieprogramma, vakbeurzen, excursies en meer. Bekijk alle evenementen op http://internationalwaterweek.com/programme/

Aquavalens

Als nevenevenement van de AIWW-conferentie zal het Aquavalens Research-project een evenement organiseren over de onderzoeksresultaten na samenwerking met grote waterbedrijven. (www.aquavalens.org).

Het side event van Aquavalens is donderdag 2 november van 9.00 uur tot 12.00 uur in zaal G105, op de eerste verdieping in het Elicium Building. (Gebruik ingang D voor toegang tot dit hoge gebouw).

Programma workshop: 
Beheer van drinkwaterkwaliteit. Een workshop van Aquavalens over een bredere impact op de waterveiligheid van verbeterde technieken om watergedragen ziekteverwekkers op te sporen in grote watervoorraden.
Aanvang donderdag 09.00 november om 2 uur, kamer G105, verdieping 1, Elicium Center, Entree D, RAI Convention Center, Amsterdam Zuid